четверг, 10 ноября 2011 г.

Базова комплектація Volkswagen Polo седан стала багатшою

Охочих придбати Volkswagen Polo седан в комплектації Comfortline чекає приємна новина. Для автомобілів, вироблених з 21 листопада 2011 року, базове оснащення версії Comfortline буде включати кондиціонер.Також з функціонального обладнання в даній комплектації доступні електропідігрів передніх сидінь з роздільним регулюванням, обігрів форсунок омивача вітрового скла, зовнішні дзеркала з електрорегулюванням і обігрівом і зменшене сталеве запасне колесо діаметром 14 дюймів. Безпека на дорозі забезпечує антиблокувальна система ABS.
Volkswagen Polo SedanКомплектацію Polo седан Comfortline можна дізнатися зовні по забарвлених в колір кузова корпусам зовнішніх дзеркал і ручок дверей, а також 15-дюймовим дискам з повнорозмірними ковпаками спеціального дизайну. До особливостей інтер'єру відноситься складна спинка заднього 3-місцевого сидіння з асиметричним поділом, а також приладова панель з ефектною білою окантовкою.
Polo седан виробляється на заводі Volkswagen Group Rus в Калузі за технологією повного циклу, включаючи штампування, зварювання, фарбування і складання. Виробництво ведеться в повній відповідності зі світовими стандартами якості Volkswagen AG.
Стартова ціна на Volkswagen Polo седан - 424 700 рублів
Авто соц сеть

Комментариев нет:

Отправить комментарий