четверг, 10 ноября 2011 г.

5 жовтня в Грозному відзначать відразу кілька подій - день народження міста, глави республіки Рамзана Кадирова і відкриття житлового та ділового комплексу будівель «Грозний-сіті».
Напередодні урочистої дати Рамзан Кадиров підтвердив, що на свято приїдуть співачка Шакіра та скрипалька Ванесса Мей, пише КП. За відомостями ЗМІ, гонорар за виступ Шакіри складе півмільйона доларів.Раніше ЗМІ повідомляли, що вшанувати Рамзана Кадирова і весь чеченський народ прибудуть також Кевін Костнер, Хіларі Суонк і Єва Мендес. У той же час Рамзан Кадиров заборонив чиновникам робити йому будь-які подарунки в день народження.

- Ніяких урочистостей з приводу мого дня народження не буде. Я категорично забороняю присвячувати цьому якісь заходи, незалежно від того, де б вони не проводилися. Я також попереджаю, що негайно буде звільнений кожен, кому прийде в голову навіть спробувати робити в цей день будь-які подарунки, - заявив Кадиров на нараді з главами адміністрацій районів та міст республіки. alliance-ukraine.org.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий