четверг, 10 ноября 2011 г.

Все більше чоловіків носять накладні вії і роблять макіяж


Останнім часом використання косметики чоловіками вже перестало бути чимось дивним. Представники сильної половини людства активно доглядають за своєю шкірою, користуються антивіковими кремами і навіть тушшю для вій і підводками для очей, пише Raut.Ru. Приклад у цьому подають їм і багато знаменитостей, такі як Джонні Депп, Рассел Бренд, Брендон Флауерс та багато інших.



Нове віяння - чоловічі накладні вії. Вони вже продаються практично у кожному британському магазині за ціною 4,74 фунтів стерлінгів за упаковку. Товар представлений у двох видах - більш-менш густі вії. Наклеювати їх необхідно за допомогою невидимої клейкої стрічки, і обидва варіанти продукту, запевняють виробники, допоможуть чоловікам знайти воістину голлівудський погляд.
Азіатські чоловіки, довжина вій у яких менше, ніж у європейців, вже давно полюбили таку процедуру, як салонне нарощування вій. Особливо великою популярністю ця послуга користується серед жителів Японії.
Додамо, що за підрахунками американських експертів, число представників сильної статі, які проводять хімічний пілінг, видаляють лазером небажану рослинність та інші салонні процедури, збільшилася на 45%. А в Британії майже 3 млн чоловіків зізналися, що регулярно роблять макіяж.
Раніше повідомлялося, що голлівудський актор Джонні Депп вирішив всерйоз зайнятися косметологією. Він уже випустив лак для нігтів, призначений спеціально для чоловіків. Винахід Деппа спробували Девід Бекхем і принц Гаррі. Найближчим часом цей косметичний продукт отримає широке поширення на ринку торгівлі.
В даний час лак випускається в трьох кольорах: сірий, металево пурпурний і бронзовий. На думку представників модних косметичних марок, чоловічий манікюр зараз тільки набирає популярність.
Сам Депп вважає, що лак для нігтів така ж модна тенденція, як і нанесення татуювань.

Комментариев нет:

Отправить комментарий