четверг, 10 ноября 2011 г.

Школяра з Флориди покарали за обійми на перерві

Школяр з Флориди був залишений після уроків за те, що обійняв свою подругу на перерві, передає місцевий телеканал WKMG-TV. Подібна міра покарання передбачена правилами однієї з середніх шкіл Палм Бея, які строго забороняють учням цілуватися, обніматися і триматися за руки, пише При цьому не робиться жодної різниці між дружніми обіймами і домаганнями, передає телеканал. Як пише myFOXorlando.com, за поцілунок учні відсторонюються від занять на один день, а за обійми можуть бути залишені після уроків у кабінеті директора. Саме цю міру покарання і призначили Ніку, якому не пощастило потрапити на очі начальства в невідповідний момент.
За словами 14-річного Ніка Мартінеса, він лише обійняв свою подругу на перерві, не думаючи, що робить щось погане і не підозрюючи про покладеному за це покарання. "Багато друзів обіймаються, просто саме я попався на очі", - сказав юнак.
Мати Ніка вже заявила, що має намір добиватися внесення змін в шкільні правила. "Насамперед, ми латиноамериканська сім'я, і ​​обійми - частина нашої культури", - заявила вона.
У той же час шкільні влада стверджує, що не збираються міняти політику школи. Південно-західна середня школа Палм-Бея - єдина в районі, де обійми заборонені статутом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий