воскресенье, 20 ноября 2011 г.

Швейцарські годинники


Якщо у Вас швейцарський годинник - це говорить, що Ви досягли певного статусу в житті. Дорогий автомобіль, стильний одяг і, звичайно, швейцарські годинники ...  Купити годинник
Швейцарські годинники на Вашій руці - це не просто годинник, стрілки, бездоганний механізм - це імідж, Ваш стиль, смак. Швейцарський годинник - це завжди престижно, не залежно від їх вартості, bведь вони підкреслюють Ваш успіх в житті, становище в суспільстві.
Якщо Ви консерватор за характером і тяжієте до класичного стилю в одязі, літературі, музиці, Вам краще всегоподойдут годинник марки Tissot, які прикрашали зап'ястя членів царської сім'ї і аристократів дореволюційної
Росії. Бренд Tissot став популярним у вищих колах Росії більше ста років тому, проте до цих пір швейцарські годинники Tissot асоціюються з високим становищем у суспільстві.
Швейцарські годинники по праву займають елітний сегмент ринку. Свою славу бездоганно точних і надійних виробів швейцарські годинники завойовували кілька століть. Інтернет-магазин ClockShop реалізує швейцарські годинники відомих марок: Hamilton, Omega, Certina, Tissot, Frederique Constant, Longines, Zenith, Candino, Oris і пр. Ці компанії в основному випускають чоловічі годинники, але ми також готові предствить ексклюзивну колекцію швейцарських годинників для жінок . Не зайвим буде сказати, що на всі наручні годинники надається гарантія якості від виробника. Вони виготовлені з високоміцних водонепроникних матеріалів і працюють на основі високотехнологічних точних механізмів. Більшість моделей представлені в декількох колірних варіантах і корпус, який не піддається виникнення подряпин.
Наручний годинник

Шарль Фелісьєна Тіссо і його син Шарль-Еміль заснували майстерню по збірці наручних годинників під назвою "Шарль Тіссо і син" в 1853 році. Так почалася історія всеміроно івестного бренду Tissot.
Якість наручних годинників Tissot вже ні в кого не викликає сумніву. На прилавках магазину може бути представлений широкий модельний ряд наручних чоловічих і жіночих швейцарських годинників, але найчастіше віддають перевагу годинник саме Tissot.
По виробництву швейцарських годинників Tissot займає лідируючі позиції і по праву вважаються одними з найбільш точних і надійних годин. Tissot (Тіссот) - це лідер продажів протягом вже багатьох років у своєму сегменті і на 100% виправдовують свою репутацію. Понад шістдесят відсотків населення Шейцаріі вибрали саме Tissot, не кажучи про те, що про цю марку знають практично всі. У наручних годинниках фірми Tissot використовується надійний годинниковий механізм ETA. Не зайвим буде сказати, що годинник Tissot неодноразово удостоівалісь найвищих нагород за інновації в сфері годинникової індустрії.
Сьогодні продукція Tissot представлена ​​в більш ніж 140 країнах світу.
Чоловічі годинники

На відміну від жіночих прикрас - сережки, каблучки, браслети, годинник і т.п. - Чоловічі аксесуари представлені в обмежених рамках, що змушує мужчи до придбання дорогих престижних наручних годин. І, звичайно, вибір падає на швейцарські чоловічі годинники, які допоможуть додати іміджу максимум елегантності, мужності і класичного стилю. Психологи стали вивчати характер чоловіка по його годиннику. Чоловічі годинники говорять про статус, про сприйняття оточуючими. Крім того, якісні наручні годинники вказують на соціальний статус людини, підкреслюють його смак і доповнюють його образ. Купити наручний чоловічий годинник з елегантним шкіряним ремінцем або стильним литим браслетом - це означає придбати відчуття розміреності й організованості життя.
Часто, в сім'ях з глибокими традиціями, хороші чоловічі годинники відомих світових виробників передаються у спадщину, Тому, такий годинник повинні володіти безперечним якістю, які витримають випробування часом. Справжні швейцарські годинники виконуються таким чином, що у них просто неможливий ні збій в роботі, ні недолік в дизайні. В інтернет-магазині ClockShop ви зможете придбати оригінальні швейцарські годинники за прийнятною ціною. Ми гарантуємо якість і надійність нашої продукції!
Купити годинник ...

Дорогі гості сайту, відтепер ми можемо запропонувати Вам будь-який зручний для Вас спосіб "крокувати в ногу з часом": ви можете купити наручні жіночі і чоловічі годинники, а також безліч інших видів годинників через наш інтернет-магазин годинників. Це означає, що купити якісний годинник у Києві і на Україну стало ще простіше. За допомогою наших консультантів Ви завжди зможете купити годинник, які підходять виключно Вам. Наш магазин годинників є офіційним дилером виробників відомих марок швейцарських годинників на території України і готовий запропонувати Вам широкий вибір класичних і сучасних, елітних і недорогих, чоловічих чи жіночих, але виключно якісних наручних годин.
В елітних колах про незнайомій людині часто судять по годинах і костюму. Адже якщо на руці вашого конкурента виблискують дорогі швейцарські годинники престижної марки, навряд чи у Вас буде привід сказати, що справи у нього йдуть погано. Тому мирне цокання механізму наручних годинників вже перестало виконувати лише свою основну функцію - вимірювання часу. Нерідко швейцарські годинники престижних марок одягають на момент підписання договору з серйозним партнером як свідчення успіху і надійності роботи з ним. Цей годинник стали символом достатку, певного статусу і відповідно - престижу. До таких моделей відносять здебільшого швейцарські годинники, оскільки саме в Швейцарії з'явилося перше серійне виробництво високоточних виробів для вимірювання часу. Купивши швейцарські годинники, Ви завжди будете у виграші ...

Комментариев нет:

Отправить комментарий