воскресенье, 20 ноября 2011 г.

Швейцарські годинники


Якщо у Вас швейцарський годинник - це говорить, що Ви досягли певного статусу в житті. Дорогий автомобіль, стильний одяг і, звичайно, швейцарські годинники ...  Купити годинник
Швейцарські годинники на Вашій руці - це не просто годинник, стрілки, бездоганний механізм - це імідж, Ваш стиль, смак. Швейцарський годинник - це завжди престижно, не залежно від їх вартості, bведь вони підкреслюють Ваш успіх в житті, становище в суспільстві.
Якщо Ви консерватор за характером і тяжієте до класичного стилю в одязі, літературі, музиці, Вам краще всегоподойдут годинник марки Tissot, які прикрашали зап'ястя членів царської сім'ї і аристократів дореволюційної

воскресенье, 13 ноября 2011 г.

Польская прокуратура предъявила обвинения участникам националистического марша


Польская прокуратура предъявила обвинения участникам националистического марша в Варшаве, что переприс в столкновения с полицией. Об этом сообщило агентство PAP со ссылкой на пресс-секретаря районной прокуратуры Монику Левандовскую.
После Марша независимости, состоявшегося в польской столице 11 ноября, в прокуратуру были переданы материалы на 176 участников беспорядков. В результате уголовные дела возбудили против 46 человек. 35 из них будут преследоваться за нападение на полицейских, другие задержанные, по версии следствия, участвовали в драках или оскорбляли представителей власти.

По данным Associated Press, после 11 ноября был задержан в целом 210 человек. 92 из них оказались гражданами Германии, многим из них власти разрешили вернуться на родину.

Ранее сообщалось, что в ходе по улицам Варшавы приняли участие до пяти тысяч националистов, в основном, футбольных фанатов. Беспорядки начались после того, как участники марша вступили в схватку с антифашистами. В результате несколько стражей порядка получили ранения, для усмирения хулиганов полиции пришлось использовать дубинки, слезоточивый газ и водометы.

Эти массовые уличные беспорядки стали в Польше крупнейшими за последние несколько лет.

Чтобы обсудить проблему, была созвана специальная совещание, в котором приняли участие премьер-министр Дональд Туск, министр внутренних дел, министр юстиции и представители сил безопасности.

Накануне празднования Дня независимости появилась информация, что активисты немецкого антифашистского движения Antifa намерены отправиться в Варшаву для участия в митингах. В свою очередь, организаторы Марша независимости, приуроченных к государственному празднику, выступили националистические объединения "Всепольская молодежь" и "Национально-радикальный лагерь
Авто Каталог

Самые интересные новости и ситуации: З'являться жіночі дорожні знаки

Записывать и снимать ГАИшников на видео законно

Самые интересные новости и ситуации: З'являться жіночі дорожні знаки

Мы против клоунады под названием «Выборы-2012 в Верховную Раду Украины»! http://alliance-ukraine.org.ua/alliance/blog/l-2012-r.html

пятница, 11 ноября 2011 г.

Українські ЗМІ: Американці виростили щурів з людським мозком

Українські ЗМІ: Американці виростили щурів з людським мозком: Стовбурових клітин людини знайшли ще одну сферу застосування : американські вчені успішно замінили ними частину травмованого мозку...

Обзор СМИ: Дві тисячі японців отримали стрижених овець заміст...

Обзор СМИ: Дві тисячі японців отримали стрижених овець заміст...: Міжнародна злочинна група , яка продавала по інтернету овець під виглядом собак породи пудель , була викрита у Великобританії. ...

Обзор СМИ: Як поводити себе з ДАІ і на законній основі (відма...

http://www.badcop.ru/avtolybitel/stati: Як поводити себе з ДАІ і на законній основі піти від штрафу Не так давно в Україні була випущена книга з претензією на бестселер. Цікаво...

Українські ЗМІ: Все більше чоловіків носять накладні вії і роблять...

Українські ЗМІ: Все більше чоловіків носять накладні вії і роблять...: Останнім часом використання косметики чоловіками вже перестало бути чимось дивним.http://vp.badcop.ru/component/option,com_myblog/Itemid,42/

четверг, 10 ноября 2011 г.

Американці виростили щурів з людським мозком

Стовбурових клітин людини знайшли ще одну сферу застосування: американські вчені успішно замінили ними частину травмованого мозку щурів. Наукова група з Університету Флориди імплантували новонародженим щурам стовбурові клітини людини. Перед цим частину головного мозку тварин було зруйновано.

Журналіст пішов на обрізання заради сенсаційного матеріал


Журналіст з Папуа - Нової Гвінеї Саймон Ероро, репортер газети Post-Courier, отримав нагороду "Сенсація року", що вручається компанією News Limited - австралійським підрозділом медіаімперії Руперта Мердока.  Крім того, завдяки його репортажу відбулася великомасштабна поліцейська операція, пише британська газета Telegraph.

Школяра з Флориди покарали за обійми на перерві

Школяр з Флориди був залишений після уроків за те, що обійняв свою подругу на перерві, передає місцевий телеканал WKMG-TV. Подібна міра покарання передбачена правилами однієї з середніх шкіл Палм Бея, які строго забороняють учням цілуватися, обніматися і триматися за руки, пише При цьому не робиться жодної різниці між дружніми обіймами і домаганнями, передає телеканал. Як пише myFOXorlando.com, за поцілунок учні відсторонюються від занять на один день, а за обійми можуть бути залишені після уроків у кабінеті директора. Саме цю міру покарання і призначили Ніку, якому не пощастило потрапити на очі начальства в невідповідний момент.

АвтоВАЗ починає серійне виробництво Lada Granta


АвтоВАЗ в листопаді почне серійне виробництво і відвантаження автомобілів Lada Granta, у продаж бюджетний седан надійде в грудні 2011 року, повідомляє «Автостат». Як розповіли агентству в прес-центрі Автоваза, близько 80% автомобілів будуть випускатися в комплектації «Норма» і 20% - в найдешевшій версії «Стандарт». Ціни на автомобіль в базовій комплектації «Стандарт» починаються від 229 000 рублів. У середній комплектації «Норма» Granta коштуватиме 256 000 рублів.

Базова комплектація Volkswagen Polo седан стала багатшою

Охочих придбати Volkswagen Polo седан в комплектації Comfortline чекає приємна новина. Для автомобілів, вироблених з 21 листопада 2011 року, базове оснащення версії Comfortline буде включати кондиціонер.Також з функціонального обладнання в даній комплектації доступні електропідігрів передніх сидінь з роздільним регулюванням, обігрів форсунок омивача вітрового скла, зовнішні дзеркала з електрорегулюванням і обігрівом і зменшене сталеве запасне колесо діаметром 14 дюймів. Безпека на дорозі забезпечує антиблокувальна система ABS.

Митний союз показав свою ефективність

Роботу Митного союзу Росії, Казахстану і Білорусії можна визнати позитивною. Про це говорять опитані РБК російські експерти. Так, директор Міжнародного інституту політичної експертизи Євген Мінченко вважає, що підсумки роботи Митного союзу позитивні: збільшився товарообіг, йде робота над єдиними техрегламентів. "Я думаю, коли вони будуть запущені в наступному році, це теж дасть можливість для більш комфортного переміщення товарів", - зазначив експерт.

Все більше чоловіків носять накладні вії і роблять макіяж


Останнім часом використання косметики чоловіками вже перестало бути чимось дивним. Представники сильної половини людства активно доглядають за своєю шкірою, користуються антивіковими кремами і навіть тушшю для вій і підводками для очей, пише Raut.Ru. Приклад у цьому подають їм і багато знаменитостей, такі як Джонні Депп, Рассел Бренд, Брендон Флауерс та багато інших.

"Швидка допомога" буде відстрілюватися

Російські лікарі зможуть захиститися від хворих електрошокерами, газовими пістолетами і травматиків На розгляд депутатів Держдуми надійшов законопроект, що дозволяє медичним бригадам "швидкої допомоги" використовувати зброю цивільної самооборони - електрошери і пістолети обмеженого ураження з травматичними, газовими або світлозвуковими патронами. Приводом для законодавчої ініціативи стали почастішали напади на медиків, які приїжджають за викликом.

Розбився Як-42, на борту которого находились хоккеисты "Локомотива"

Через тиждень після того, як Міждержавний авіаційний комітет оприлюднив результати розслідування катастрофи Як-42 з хокеїстами ярославського "Локомотива" на борту, "Комсомольская правда" опублікувала розшифровку переговорів пілотів. Саме на них, 44-річного командира повітряного судна Андрія Соломенцева і 49-річного другого пілота Ігоря Жевелова, МАК поклав всю відповідальність за аварію літака. Один з них, за версією фахівців, при зльоті натиснув на гальмо.

Олімпійську чемпіонку вигнали зі збірної за п'яну бійку!


Ван Мен, китайська чотириразова олімпійська чемпіонка з шорт-треку була виключена зі складу збірної після бійки з менеджером команди. 

Спортсменка повернулася в команду з бару і отримала за це осуд від менеджера Ванна Чуньлу. Це дівчині дуже не сподобалося, і вона напала на нього.
5 жовтня в Грозному відзначать відразу кілька подій - день народження міста, глави республіки Рамзана Кадирова і відкриття житлового та ділового комплексу будівель «Грозний-сіті».
Напередодні урочистої дати Рамзан Кадиров підтвердив, що на свято приїдуть співачка Шакіра та скрипалька Ванесса Мей, пише КП. За відомостями ЗМІ, гонорар за виступ Шакіри складе півмільйона доларів.

Жінку відшмагали за керування автомобілем


У Саудівській Аравії місцевий суд в черговий раз засудив жінку до 10 ударів батогом тільки за те, що вона наважилася сісти за кермо автомобіля, передає ВВС. Справа в тому, що в цій країні ще з 1932 року діє закон, який забороняє представницям прекрасної статі сідати за кермо транспортних засобів.

Бензин у Росії подорожчав на 17%

Таку цифру назвав «Росстат», порівнявши ціну палива в жовтні 2011 року з показниками річної давності. У Москві вартість 95-го бензину вже незабаром переступить психологічну позначку в 30 руб. Зараз літр такого пального коштує в середньому 29,18 руб. За літр АІ-92 в столиці зараз просять 27,2 руб., За АІ-80 - 25,05 руб. Дизельне паливо коштує, в середньому, 28,01 руб.

Олена Захарова звинувачує у смерті доньки лікарів

Зірка серіалів «Кадети» і «Серафима прекрасна» 36-річна Олена Захарова, у якої померла 8-місячна дочка, звинувачує в смерті Анни-Марії лікарів.«Я не знаю, як тепер жити далі! - Тремтить голос нещасної матері. - Моя дівчинка була такою світлою, променистою ...».Анна-Марія була першим і єдиним дитиною акторки. Вона ніяк не може змиритися з тим, що її дитину більше немає, пишуть «Таємниці зірок»

Фантастика BMW винайшла турбонаддув з електроприводом

Наддувні мотори впевнено витісняють з ринку атмосферні аналоги, і компанія BMW - одна з тих, що найбільш завзято взялися за турбірованіє свого модельного ряду. Баварські інженери так захопилися ідеєю примусового нагнітання повітря в циліндри, що винайшли турбіну з електроприводом - зараз виробник отримує патент на цей пристрій.