воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Бійтеся красунь!


Для чоловіка красива жінка - гордість. Вони готові навіть спеціально демонструвати свою даму друзям, щоб отримати похвалу на свою адресу. Але експерти з Ліверпульського Університету попереджають представників сильної статі про небезпеку відносин з жінками, в рази красивіше їх. Такий зв'язок приречена на провал, пише newsruМедіціна з посиланням на Daily Mail.
Як приклад учені наводять шлюби Анжеліни Джолі, визнаною красунею, з акторами Джонні Лі Міллером і Біллі Бобом Торнтоном. Шлюби з цими чоловіками продовжилися всього лише 3 роки в цілому. Однак відносини із Бредом Піттом, одним з найкрасивіших чоловіків у світі серед знаменитостей, тривають вже 6 років. Джолі запевняє, що знайшла партнера на все життя.


Фахівці з університету Ліверпуля зробили фотографії більше 100 пар. Частина була разом протягом декількох років, інші - лише кілька місяців. Далі жінок і чоловіків оцінили за природними даними. З'ясувалося, що зовнішній вигляд чоловіка ніяк не впливає на тривалість відносин. Але от союз непривабливого чоловіка з красунею триває від кількох тижнів до кількох місяців, стверджують експерти в дослідженні, опублікованому в Особистість і соціальна психологія бюлетень доповіді.

"... Жінки з ефектною зовнішністю можуть дозволити собі вибирати Вони легко йдуть на розрив відносин з тими партнерами, які, на їхню думку, вичерпали себе А непривабливі дами, за статистикою, раді тому, що мають Кожен шукає пару собі під стать", - пояснив результати дослідження один з авторів дослідження Роб Беррісс. Також причиною розставання з красивою представницею слабкої статі може стати ревнощі менш привабливого і невпевненого в собі партнера ..

Комментариев нет:

Отправить комментарий