четверг, 8 декабря 2011 г.

Донецька обласна прокуратура не знайшла складу злочину в діях бійців МНС, які знесли намет чорнобильців у Донецьку


"Виходячи з тих матеріалів і досліджень, причинного зв'язку в діях працівників МНС і смерті Геннадія Конопльова не встановлено", - повідомив на брифінгу в Донецьку обласний прокурор Володимир Вишинський, якого цитує Інтерфакс-Україна.

воскресенье, 4 декабря 2011 г.

Бійтеся красунь!


Для чоловіка красива жінка - гордість. Вони готові навіть спеціально демонструвати свою даму друзям, щоб отримати похвалу на свою адресу. Але експерти з Ліверпульського Університету попереджають представників сильної статі про небезпеку відносин з жінками, в рази красивіше їх. Такий зв'язок приречена на провал, пише newsruМедіціна з посиланням на Daily Mail.
Як приклад учені наводять шлюби Анжеліни Джолі, визнаною красунею, з акторами Джонні Лі Міллером і Біллі Бобом Торнтоном. Шлюби з цими чоловіками продовжилися всього лише 3 роки в цілому. Однак відносини із Бредом Піттом, одним з найкрасивіших чоловіків у світі серед знаменитостей, тривають вже 6 років. Джолі запевняє, що знайшла партнера на все життя.

Як спокусити заміжню жінку


Взагалі-то людське суспільство з часів царя Гороха обережно радить чоловікам не дуже-то крутитися в небезпечній близькості від ароматних спідниць жони ближнього свого.

І, повірте, зовсім не тому, що це аморально й аморально. Зовсім навпаки. Просто наші мудрі предки вже з льодовикового періоду твердо знали: спокушання жінки - справа дуже швидке і вкрай просте. А спокусити жінку заміжню і взагалі - легше легкого. От тільки питання - навіщо вам це потрібно?

Інститут шлюбу руйнується


Інститут шлюбу руйнується, цінності стираються, біле стає чорним, а чорне білим. Чоловіки давно не ті міцні стіни, за якими хочеться ховатися, жінки перестали бути крихкими і беззахисними створіннями. Але іноземне словосполучення Freelove ми як і раніше заперечуємо всім своїм єством.

Південноафриканський фермер був убитий бегемотом, якого він вирости з п'яти місяців

Понівечене тіло фермера було виявлено в річці, що протікає через його ферму в Південній Африці. Ще на початку року пан Елс радісно фотографувався верхи на спині його 1200 кг тварини ". Хамфрі, як син для мене, він просто як людина", говорив він у той час. "Люди думають, що ви можете тримати собак, кішок як домашніх тварин, але у мене є найнебезпечніше тварина в Африці ".

Найдорожчі шовкові труселя


Великобританія: На аукціоні в Единбурзі шовкові труси королеви Вікторії (1819 - 1901) були продані за 9735 фунтів стерлінгів. 1 листопада, в Единбурзі відбудеться аукціон, на якому серед іншого були продані особисті речі британської королеви Вікторії. Серед лотів аукціону виявилися кілька пар шовкових панчіх (білі і чорно-білі), королеви Вікторії, її нічна сорочка, рукавички, а також пара шовкових панталон.Шовкові панталони королеви Вікторії були продані за 9735 фунтів стерлінгов.

Більше тисячі індіанців цілий тиждень змагалися в різних видах спорту в Бразилії


Це одне з найбільших спортивних заходів на обох континентах Америки проходило в Бразилії, в північному містечку Порту-Насіунал. 38 етнічних груп з усієї країни взяли участь у 10 видах спорту, включаючи стрілянину з лука, футбол, плавання, метання списа і гонка на каное. Багато учасників виступали в традиційних костюмах і писаними особами.
Розваги азарту

В Україні, втім як і скрізь, поширився новий вид платежів - секс.


Сексом дівчата розплачуються за все, що тільки можна. Секс за проживання: Дівчата орендують квартири для проживання, іноді кілька дівчат проживають разом і рассплачіваются по черзі. Найчастіше дівчата - іногородні студентки, які не хочуть жити в жахливих умовах гуртожитку і не мають грошей, щоб зняти квартиру.

Янукович в «Межигір'я» розводить страусів (ВІДЕО)


Журналістам телеканалу TVI вдалося зняти легендарних страусів в «Межигір'я». Крім того, з'ясувалося, що на будівництві працює близько тисячі осіб. Керівник однієї з бригад розповів, що зарплату вже не видають півтора місяця. Йому і робочим заборгували 100 тисяч гривень.

До Москви завітала зима


За прогнозами синоптиків, вже сьогодні ввечері в столиці розпочнеться снігопад, а в найближчі дні москвичів і гостей міста чекає холодна погода з переважною мінусовою температурою і рясними опадами у вигляді снігу з дощем, пише РБК.

Суркіс: таким, як Алієв, будуть пояснювати, що журналістів матюкати не можна
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс украй незадоволений скандальним вчинком півзахисника команди Олександра Алієва, який нагрубив журналістці.

Оральний секс


Психологи назвали заняття оральним сексом одним із способів схуднення для жінок. Вони пояснюють, що активність ротової порожнини заспокоює нервову систему. Оральний секс може замінити жінці їжу, за допомогою якої вона намагається заспокоїтися.

Також медики підрахували, що 26 хвилин орального сексу допомагають скинути таку кількість калорій, які, наприклад, утримуватися в піці, а 53 хвилини відповідають пакету чіпсів і трьом гамбургерів.

Крім того, за словами експертів, жири і амінокислоти, які містяться в спермі, позитивно впливають на шлунково-кишковий тракт.

Джерело: 1.badcop.ru

Який має бути чоловічий статевий орган


Французька Національна академія хірургії оприлюднила «правильні» параметри чоловічого статевого члена, щоб уберегти чоловіків від комплексів і непотрібних пластичних операцій.